ELADVA!

VÁCI UTCAI RITKASÁG 

ALAPINFORMÁCIÓK

  • Épület típusa: lakás

  • Alapterület: 69 m²

  • Állapot: felújított

  • Szobák száma: 2+1 fél
  • Fűtés: gáz (cirko)

A VÁCI UTCA egyik legimpozánsabb épületében kínálok megvételre egy 69 nm-es, 2 szoba + hall kialakítású, műszakilag és esztétikailag felújított, 2. emeleti, utcafronti nézetű, kiváló adottságokkal rendelkező, gyönyörű nagypolgári lakást.
Rendkívül jó lokáció jellemzi, a Belváros turisztikailag kedvelt és kiemelt részén, ahol neves éttermek, hangulatos pubok és kávézók találhatóak, lehetőséget adva a szórakozásra és kikapcsolódásra. A Duna korzó egy könnyű sétával elérhető, innen nyílik a legszebb kilátás a Budai Várnegyedre, a Citadellára és a Gellért-hegyre.

A nagypolgári stílus minden jellemzője érvényesül ebben a lakásban, a hagyományos parketta, a gipszstukkó, a kétszárnyú kazettás beltéri ajtók és ablakok, aminek köszönhetően szépen benapozottak a helyiségek, a nagy belmagasság, és a minőségi, igényes anyaghasználat reprezentatív miliőt teremt. A remek elosztású, tágas, jól használható terekkel rendelkező ingatlanban 2015-ben egy teljes körű gépészeti és fűtés korszerűsítés történt.

A lakás fűtéséről és a fürdőszobai meleg víz ellátásáról egy Ariston kondenzációs kazán gondoskodik ( kémény bélelése megtörtént) a konyhában szükséges meleg vizet pedig beépített elektromos bojler szolgáltatja. A konyhabútor a beépített mosogatógéppel és kerámialapos tűzhellyel a vételár részét képezi.

Az előszobából balra nyílik az ablakos konyha, majd tovább haladva egy klasszikus hallba jutunk, ami tökéletesen ellátja egy étkező funkcióját. Ebből nyílik a nagyobb szoba és a fürdő és egy belső, hálószobának is használható helyiség. A fürdőszoba praktikusan a hallból és a hálószobából is megközelíthető, ezáltal a lakás belső helyiségei körbejárhatóak.
Az ingatlanhoz tartozik egy pinceszinti kb. 2 nm-es zárható tároló illetve a bejárati ajtó előtt egy 4 nm-es szintén zárható saját előtér, ezáltal a lépcsőháztól a lakás szeparált.

Az épület jó állapotú, külső homlokzata gyönyörű látvány, a lépcsőháza elegáns márvány burkolatú és díszítésű. Két részre osztott a lépcsőház, van egy zárt belső és egy külső körfolyosós része is, a lakók kényelmét lift szolgálja.
Közös költsége 16 200 forint, ami tartalmazza a felújítási alapot, takarítást, szemétszállítás díját és a közös helyiségek világítását. Minden közüzemi díj egyedi mérők alapján készül.

A környék infrastruktúrája a legkiemelkedőbb Budapesten, a főváros szívében minden megtalálható és könnyen elérhető, közlekedése a lehető legjobb, számtalan buszjárat, villamos és a 2-es metró a közelben.

Remek befektetési lehetőség, több egyetem és a CEU a közelben találhatóak. A társasház nem tiltja a rövid távú kiadást, 100 %-os kihasználtsággal, magas hozamot generálhat új tulajdonosának.

Irányár: 78,9 millió Ft

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*