KÜLÖNLEGESSÉG A DUNA PARTON  

ALAPINFORMÁCIÓK

  • Épület típusa: lakás

  • Alapterület: 240 m²

  • Állapot: újszerű

  • Szobák száma: 5
  • Fűtés: gáz (cirkó), padlófűtés

Dunai panoráma, vízpart, páratlan nyugalom!
Világos és tágas terekkel épített, amerikai konyhás nappali, 4 háló, 3 fürdő elosztású, 3 szintes, 240 nm alapterületű, új építésű családi ház vált elérhetővé a Ráckevei Duna ág partján, Szigetszentmiklós és Csepel közvetlen határán, egy 550 nm területű sarok telken, melynek mindkét oldalát vízpart öleli.
Az ingatlan ára a jelenlegi, szerkezetkész állapotot takarja.

A ház földszintjén kialakításra került dolgozó/vendégszoba, fürdővel, 2 tároló és 1 gépészetnek helyet biztosító szoba, illetve a kiváló lehetőségeket biztosító garázs, melyből a Dunába érkező csúsztatópálya, elektromos sólyapálya indul, lehetővé téve hajók ki- és be emelését.
Az első emeleten egy rendkívül tágas és világos erkély és teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappali található, amelyből egy zuhanyzós fürdő, egy kamra és egy előszoba került leválasztásra.
A második emeleten az előtérből nyílik egy fürdőszoba, két 10 nm-es háló és egy nagyobb méretű, 17 nm-es háló, erkélykapcsolattal és kivételes panorámával a Dunára.

Az ingatlan különlegessége a ház mellől indítható, sínpályán partig leereszthető, elektromosan vezérelt terasz és a már említett csúsztatópálya, mely remek lehetőséget biztosít hajózást, horgászatot kedvelők számára, de akár vállalkozási lehetőségek kialakítására is.

A ház szerkezetkész állapotú, melyben modern, többrétegű, antracit színű nyílászárók kerültek beépítésre, teljes villany-, víz- és gáz szerelés megtörtént, magas minőségű gépészettel, kondenzációs gázkazánnal, minden helységben padlófűtéssel, redőnyöknek, klímának és riasztó rendszernek elektromos kiállással készültek. Mindemellett medence előkészítéssel és a hozzátartozó gépészet helyét biztosító pincével is rendelkezik az ingatlan.

A kivételes lokációt igazolja a Duna közelségén felül a ház közvetlen közelében elhelyezkedő, újonnan kiépített csepeli, dunaparti sétány, modern játszótérrel, street workout pályával, stranddal, hangulatos, nádfedeles csárdával. Közlekedése autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiváló, így a város könnyedén és gyorsan elérhető.

Remek választás lehet az ingatlan mindazok számára, akik vágynak a nyugalomra, a víz közelségére és az ebben rejlő lehetőségekre.

Igény esetén kulcsrakész állapotban is megvásárolható.

Irányár: 189,9 millió Ft

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*