ISMERJE MEG

CSAPATUNKAT

Szűcs Attila

Rólunk

Szűcs Attila

A nevem Szűcs Attila, Karcagon születtem, Debrecenben tanultam tovább, majd 2005-ben költöztem Budapestre. Több, mint 10 éve foglalkozom használt és új ingatlanok értékesítésével egyaránt – előbb beruházó cégnél, majd kisebb franchise hálózatnál, 2015 óta pedig saját céggel és irodával. 2016 óta vagyok nős, két fiunk van, Máté és Kornél, a XVI. kerületben élünk, nagy természetkedvelők vagyunk.

Kollégáimmal együtt úgy gondoljuk, hogy az ingatlanértékesítést lehet becsületesen és megbízhatóan, teljes körű szolgáltatásként csinálni, úgy, hogy az eladó és a vevő is elégedett legyen az ügymenet végén. Minden értékesítési munkát elhivatottan, pontosan és transzparensen végzek el, a piac teljes lefedésével úgy, hogy Önnek semmilyen extra energiát nem szükséges beletennie – erre vagyok én. Az Ingatlanpáholy alapító tagjaként az új branddel még hatékonyabban és célratörőbben tudathatjuk az eladókkal és a vevőkkel, hogy elérhető a teljes körű szolgáltatás, mely méltóképpen képviseli az érdekét. Legyen egy két szobás panellakás, vagy egy hatalmas kastély – az ügyfél mindig az első, ha elvállaljuk a megbízást, az első az ügyfél érdeke és kérése.

Blogomban és az Ingatlanpáholyon próbálok rengeteg segítséget nyújtani a magánhirdetőknek és az ingatlanos kollégáknak a továbbfejlődésben és a hibák javításában, de egyik műsorvezetője vagyok a Kalmárok című ingatlanos podcastnek is. A BECSÜLETES INGATLANKÖZVETÍTŐ blog létrehozásának több oka is volt: egyrészt próbálok segíteni azoknak, akik úgy gondolják, hogy saját maguk is el tudják adni ingatlanukat – könnyen lehet hogy igazuk van, de sok dologra kell odafigyelniük. Másrészt próbálok minél több embert elérni azért, hogy mindenkinek egyértelmű legyen: vannak a piacon olyan ingatlanosok, akik becsületesen és profin végzik a munkájukat. Bár a szakma hírnevét ezzel csak kis mértékben tudjuk közvetlenül javítani, a minket választó embereknek biztosan fogunk tudni segíteni és ezáltal legalább így néhány ügyfél elégedettségét magunkénak tudni. A blogon az ingatlanközvetítésről és az ingatlanpiaci történésekről első kézből tájékozódhat, a hozzá tartozó Facebook oldalon keresztül pedig akár velem, akár másokkal közvetlenül is tud véleményt cserélni.

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

KAPCSOLAT