ISMERJE MEG

CSAPATUNKAT

Kovács Kornél

Rólunk

Kovács Kornél

Gyermekkori érdeklődésem egyenesen elvezetett a gazdasági tanulmányokhoz, a véletlen pedig az ingatlanokhoz. Egy barátom buzdítására próbáltam meg objektíven hozzáállni a szakmához, mert én is a Magyarországon általános sztereotípiák foglya voltam. Felsőfokú tanulmányaim során alaposan beleástam magam a témába, és már a húszas éveim elején megkezdtem tevékenységem a gyakorlatban is. Eleinte azt hittem, csak némi rutint kell szereznem, de hamar szembesültem azzal, hogy kevés ismerettel rendelkezem az ingatlanforgalmazás világáról.

Szerencsémre az ország vezető hálózatának legtörekvőbb irodájában kezdtem pályafutásom, a legjobb vezetők támogatásával. Nem csoda, hogy a cég legeredményesebb irodájává nőtte ki magát. Megtapasztaltam a szakma szépségét, hiszen fantasztikus érzés napról napra új embereket megismerni, ingatlanokat bejárni, az építészeti, jogi, pénzügyi, művészettörténeti ismereteimet bővíteni, élethelyzeteket megoldani. Ez a bűvölet mind a mai napig tart, és ennek köszönhetem, hogy a kiemelkedően sikeres értékesítők táborát erősítem – összesítve sokmilliárd forint értéket képviselő ingatlan értékesítésében vettem részt. Közben természetesen megtanultam rengeteg mindent, elsősorban azt, hogy a legjelentéktelenebbnek tűnő apró részleteken is milyen sok múlhat. Töretlenül dolgozom a fejlődésen.

Ennek köszönhető az ügyfeleim szerint rám nagyon jellemző értékcentrikus megközelítés; minden ingatlan esetében a lehető legtöbbet hozom ki annak előnyeiből, értékeiből, ügyelve arra, hogy minden érintett maximálisan elégedett legyen. Ez a hozzáadott érték az, ami meggyőződésem szerint a szakma lényege, és ami képes helyreállítani, megteremteni annak renoméját Magyarországon is.

Az elmúlt évek során sikerült kialakítanom egy olyan szakmai kapcsolatrendszert, aminek köszönhetően minden ingatlanértékesítéssel kapcsolatos helyzetet sikerült megoldanom. A jogi, pénzügyi tanácsadótól kezdve a statikuson, kivitelezőkön, energetikai szakértőn, belsőépítészen, lakberendezőn át a költöztetőkig, vagy az ingatlanokra specializálódott fotós-videós csapatig minden a rendelkezésemre áll a hatékony ügymenethez.

Ezt a hosszú távú, a kimagasló szolgáltatási színvonalat garantáló stratégiát a korábbi ügyfeleimtől rendszeresen érkező új megkeresések, valamint a nekik köszönhető ajánlások igazolják vissza. Be kell vallanom, minden egyes ilyen alkalommal elfog a büszkeség, mert számomra ez az igazi siker. Szolgáltatóként azt gondolom, az a csúcs, ha egy olyan bizalmi viszony alakul ki közöttünk, mint egy jogtanácsossal. Ha szükség van rám, a tudásomra, tapasztalataimra, csak egy telefon és megtaláljuk az ideális megoldást.

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

KAPCSOLAT