ISMERJE MEG

CSAPATUNKAT

Csányi Kálmán

Rólunk

Csányi Kálmán

Gyermekkoromtól kezdve mindig is az emberek biztonságérzetéért, nyugalmukért valamilyen szinten felelősséget éreztem, ezért már a szakközépiskolát céltudatosan, rendvédelmi szakon kezdtem meg.

Érettségit követően Rendészeti iskolát végeztem, majd rendőrként nyolc évet szolgáltam. Ezek alatt az évek alatt mindig, az emberek segítése, védelme motivált. De eljött az az idő is, amikor valami újra vágytam, de mégis hasonlóra.

Közeli ismerős által láttam bele az ingatlan ügyvivői szakmába, mivel a feleségem lakását ő értékesítette, ezt követően segített nekünk megtalálni azt a családi házat, ahol nagy valószínűséggel a gyermekeim is felnőhetnek majd. Úgy gondolom, hogy ez a szakma is egyfajta segítségnyújtás az emberek számára. Bedő Balázs által ismertem meg az Ingatlanpáholyt és az itt dolgozók által képviselt elveket, valamint azt a szakmai tudást és hátteret, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy  példa értékkel tudjuk képviselni ügyfeleinket.

Kiemelt célom, hogy kitűnjek az átlagos közvetítők közül, mivel ”a siker lépcsője fent sosem zsúfolt”.

Tudom, hogy ennek a titka nem más, minthogy úgy képviselni ügyfeleimet, ahogyan azt elvárnám, hogy engem képviseljenek. Ehhez a szakmához elengedhetetlen az  őszinteség, megbízhatóság, etikusság.

Fiatalos látásmódom, innovatív hozzáállásom, és lehetetlen nem ismerő kitartásom segít abban, hogy minden ügyfelemet maradéktalanul kiszolgáljam.

ÍRJON AZ INGATLANPÁHOLYNAK!

KAPCSOLAT