NAGYBETŰS OTTHON PILISCSABÁN

ALAPINFORMÁCIÓK

  • Épület típusa: ház

  • Állapot: felújított
  • Alapterület: 450 m2

  • Szobák száma: 6

  • Fűtés: gáz (cirko)
  • Medence
  • Szauna
  • Kert

Budapesttől 20 km-re, csodálatos erdei környezetben, zsákutca végén, erdővel határos, ős fás, 4500 négyzetméteres telken eladó egy háromszintes, 450 négyzetméteres ház. A házban található egy külön bejáratú, 50 négyzetméteres garzon, hatalmas nappali és konyha, öt hálószoba, 3 fürdőszoba, 4 WC, tornaterem, zuhanyzó, szauna, kazánház és egy nagyméretű, 55 négyzetméteres fedett terasz, lélegzetelállító panorámával.

A ház 1995-ben épült, 2007-ben kívül és belül teljes felújításon esett át. Egyedi és különleges belső burkolatok, elegáns kandalló, nagy üvegfelületek. A ház és a kerítés nagy része terméskő burkolatú. A házhoz aszfaltozott út vezet.

A telken egy különálló, 200 négyzetméteres, teljesen terméskő burkolatú épület is található. Ebben egy 12X5 méteres feszített víztükrű úszómedence, és egy hatszemélyes Jacuzzi pezsgőfürdőkád, teljesen automatizált gépészettel, fűtéssel és levegőkezeléssel. A falakon különleges mozaik burkolatok vannak, amelyeket iparművész tervezett. Öltözőkkel,
zuhanyzóval és WC-vel is ellátott. Az uszoda egyik oldala (fala) a panorámás teraszra teljesen kinyitható.

A telken található egy nagyobb, 40 négyzetméteres, és egy kisebb dísztó is, vízesésekkel. A buja, romantikusan parkosított, ősfás, erdei hatású kertben automata locsolórendszer és kerti-, valamint kastélyvilágítás is van. Berendezett gyermekjátszóterek, terméskőből rakott tűzrakó hely, gránitkockákkal burkolt erdei sétányok, kis borospince is emeli az ingatlan fényét.

Csönd, nyugalom és kristálytiszta erdei levegő.

A telken található még egy faház is, amely a kerti szerszámok tárolására alkalmas, valamint egy zárható kutya kennel is. A ház összközműves, a fűtést és a meleg vizet kondenzációs rendszerű Viessmann-kazán biztosítja.

Irányár: 1,2 millió EUR

Nézd meg a házról készült képeket a galériában!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*