PRÉMIUM LAKÁS AZ Ó UTCÁBAN

ALAPINFORMÁCIÓK

  • Épület típusa: lakás

  • Alapterület: 65 m²

  • Állapot: prémium minőségben felújított

  • Szobák száma: 3
  • Fűtés: gáz (cirko)

Bazilika és az Opera között, felújított, impozáns, liftes ház 3. emeletén, teljesen újjáépített, prémium minőségben kivitelezett és berendezett lakás, teljes felszereléssel, azonnali költözéssel megvásárolható.

Világos és csendes ingatlan, igazán elegáns környezetben,
– amerikai konyhás nappali, 2 egymástól távol lévő háló, vendégmosdó, előtér, fürdőkádas fürdő, azaz – praktikus elrendezéssel.
Tágas érzést biztosító belmagasság, egyedi gyártású bútorok otthonossá és kényelmesé teszik, melyek a modern megoldásokat használják az elegáns stílus megtestesítéséhez. A lakás kellemes atmoszféráját fokozva, az egyik hálószobában önálló dolgozórész is helyet kapott.

Cirkó fűtés, légkondicionáló, egyedi dekorfalak és világítástechnika biztosítják a teljes komfortot, pontosan szabályozható fényviszonyokat és hőmérsékletet.

A ház, a hely, a méret és a kialakítás mind megkérdőjelezhetetlenné teszik az ingatlan értékállóságát, kiadhatóságát és likviditását. Elhelyezkedése, kialakítása a belvárost kedvelőknek ideális otthont biztosít, befektetési céllal vásárlóknak könnyű és gyors hozamot eszközöl. A közelben éttermek, kávézók, üzletek és a történelmi épületek biztosítják a belvárosi életérzés minden örömét.

Irányár: 86,9 millió Ft

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

NÉZZE MEG VIDEÓN IS

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*