NÉGYSZINTES HÁZ BUDÁN

ALAPINFORMÁCIÓK

  • Épület típusa: családi ház

  • Állapot: felújítandó
  • Alapterület: 800 m2

  • Szobák száma: 7

  • Épület szintjei: 4
  • Fűtés: gáz (cirko)
  • 6 Autóbeálló
  • Garázs 4 autó számára

Budapest elegáns II. kerületében közel 800 négyzetméteres saroktelken 4 szintes, szintenként 144 négyzetméteres, mediterrán típusú épület, csendes, jó levegőjű környéken eladó. Tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető.

Az alsó szinten 4 gépkocsinak elegendő garázs, kazánház, zuhanyozó-WC, öltöző és egyéb raktár,- vagy konditeremnek és szaunának alkalmas helység található. Földszinten jelenleg üzlethelység működik. Kiváló lehetőség iroda és lakás kombinációjára, vagy három generációs házra a szintenként leszeparált lakrészeknek köszönhetően, ami biztosíthatja mindenkinek az intim komfortzónát.

Két, teljesen berendezett konyha (és egy harmadikra lehetőség a tetőtérben), három fürdőszoba, + egy zuhanyzó, hét WC, 7 szoba. Az iroda és a lakás, külön bejáratokon közelíthető meg egy lépcsőházon belül, vagy akár két külön utcafrontról! Különleges anyagminőségek, belsőépítészet, kandalló, egyedi nyílászárók, az egész épület légkondicionált,

WiFi, kiépített számítógépes rendszer és telefonközpont, külső és belső biztonsági kamerák és távfelügyeleti riasztórendszer, egyedi belső burkolatok. Az épületnek két frontja van. Az intimebb helységek (hálószoba, nappali) az udvarra pozicionáltak, csendesek, itt kell a nap. Az épületet a nap körbe járja, az utca felőli front a
délnyugati rész.

A telken parkoló plusz akár hat autó számára, romantikus, vadszőlővel befuttatott pergola nyújt árnyékot, az udvart antikolt kőburkolat borítja, mindig a szezonnak megfelelő virágos díszkert, automata locsolórendszer, dísztó kis vízeséssel és különleges, időzített műemlék díszkivilágítás, emeli az épület fényét. Ideális kert az elfoglalt emberek részére, itt nem kell füvet nyírni, de mindig van szép virágos kert. Saroktelek révén a terület két utcából is megközelíthető, három, motoros, távirányítós kapu, két személybejárat kaputelefonnal. Kovácsoltvas kerítés, különleges és egyedi, mediterrán kőburkolattal. Fűtött garázslejáró távirányítós garázskapuval.

Az ingatlan irányára: 279 millió forint

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*