ELADVA!

RITKASÁG A LUPA-SZIGETEN

ALAPINFORMÁCIÓK

 

  • Épület típusa: családi ház

  • Telekterület: 1886 m2

  • Állapot: közepes állapotú

  • Alapterület: 210 m2

  • Szobák száma: 5

  • Garázs

  • Teraszok

 

Dunapart, Lupa tó, 1886 nm gyönyörű, tágas udvar, nagy terasz, igazi történelmi érték, valós autentikus hangulat fél órára Budapest belvárosától. 

Hétvégi ház, családi ház, vendéglő, panzió és számtalan egyéb hasznosításnak kiváló alapot ad, ez a lupai rész legmagasabb pontján álló dunaparti, több száz éves alapokkal rendelkező, ezáltal több mint bizonyítottan árvízbiztos, nettó 210 nm-es épület. Az 1700 évekből származó térképek már jelzik a ház alsó szintjét biztosító épületet. 

Jelenleg 4 háló, 2 fürdő, külön mosdók, külön nappali, konyha, kamra, téglázott pince, garázs, napfényes galéria, nagy teraszok építik az ingatlant. 
Kialakítása kézenfekvő alapot biztosít akár 3-4 külön lakrész kialakítására, vendéglő, panzió kivitelezésére. 

A Duna néhány méterre található a kaputól, a vizisportok szerelmesei  kedvére. Emellett a kiépített Lupa tó és tavasztól őszig üzemelő Omszki-tó is néhány perces távolságra található. 

A településen minden szükséges szolgáltatás megtalálható, így a természet közelében, csendben, nyugalomban a friss levegőn biztosított egy igazán hangulatos hely. 

Ha fontos szempont az Ön számára fővárosunk közelsége, biztosan pozitívumként fogja értékelni, hogy a belváros mindösszesen fél órára található. 

Érdekli? Írjon nekünk: info@ingatlanpaholy.hu

Ha megadja az elérhetőségeit, kollégánk rövidesen felveszi Önnel a kapcsolatot és minden kérdésére válaszol.

 

Irányár: 69,9 millió Ft

 

Nézze meg videónkat!

Lapozza végig a képeket a galériában

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*