KAPCSOLT SZOLGÁLTATÁSAINK

Az Ingatlanpáholynál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink válláról minden terhet levegyünk. Éppen ezért bővítettük az évek során kapcsolt szolgáltatásainkat, hogy teljeskörűen segíteni tudjuk az adásvétel folyamatát. 

ügyvéd és közjegyző közvetítése

 Ingatlannal kapcsolatos ügyeinek lebonyolítására biztosítunk Önnek az adott témakörben jártas, megbízható ügyvédet. Ügyfeleink a legkülönfélébb kialakult helyzetekkel keresnek meg bennünket, így már nagy tapasztalatunk van nem csak adás-vételekben, hanem cserékben, öröklési, ajándékozási, hagyatéki, de végrehajtási, peres és számos egyéb ingatlanhoz kapcsolható jogi jellegű ügyben is.

ingatlan felkészítés, minimal home staging

Nagyon fontos, hogy miként kerül piacra az eladni kívánt ingatlan. Sokat jelent egy-két jól irányzott minimális javítás, takarítás, berendezési ötlet. Az áron felül az értékesítési idő is jelentősen csökkenthető ezen lehetőségek kiaknázásával.

Személyes találkozónk alkalmával feltárjuk és szükség esetén megvalósítjuk ezeket a célszerű lépéseket, kiaknázható lehetőségeket. Kisebb felújításokra, szépítésekre azonnali megoldást tudunk nyújtani, hogy ez ne szabhasson gátat a mielőbbi, kiemelkedő értékesítésnek.

 

Home staging pro

Angliában szerzett, kiváló minősítéssel rendelkező, gyakorlott együttműködő partnerünk a biztosíték, hogy azon ügyfeleinknél, akik nyitottak a szolgáltatásra, rendkívül kiemelkedő eredményt, gyorsabb eladást érjünk el, mint amit az előzetes próbálkozások, eredeti állapot engedett volna.

A minimális ingatlanelőkészítéshez képest a pro verzióban mélyebben, szakértői tervezéssel és irányítással történik az ingatlan szükséges átalakítása, felkészítése, berendezése. 

fotózás, videózás, drón, online bejárás

Fontos, hogy az ingatlanról tökéletes, érzékletes felvételek készüljenek, melyek hűen mutatják annak adottságait. Ez speciális tudást és eszközöket igényel, professzionális szakemberek bevonásával.  Megbízásunk esetén az anyagokat saját költségen készítjük, illetve készítettjük el. Ha még nem döntött közvetítői szolgáltatásunk mellett, de szeretné profi anyaggal piacra léptetni ingatlanját, megkeresése esetén az igényeihez megfelelő céget fogjuk ajánlani.

 

hitel és finanszírozás

Hitelfelvételkor nagyon fontos, hogy biztosan a legjobb konstrukciót vegyük igénybe. Minden bank más feltételekkel kínálja szolgáltasait, nehéz eligazodni közöttük. Egy független hitelügyintéző az Ön által biztosított információk alapján meg tudja állapítani, melyek bank fogja az Ön igényeinek leginkább megfelelő és leginkább kedvező ajánlatot biztosítani. 

 

Energetikai tanúsítvány, statikai véleményezés

Egyszerű energetikai tanúsítványtól kezdve – amit partnerünkkel kedvezően, könnyedén és gyorsan tudunk biztosítani -, egészen statikai és műszaki véleményezésig, illetve pályázatírásig állunk rendelkezésre. Mind a vásárlás, mind az eladás előtt fontos lehet a szakvéleményezés, hogy egyértelművé váljon, mik a szükséges és lehetséges átalakítások és azok költségei.  

 

Költöztetés

Sokszor nehéz megbízható és hatékony brigádot találni elérhető áron, főleg, ha csak részben van szükség segítségükre. Vannak folyamatok, melyeket érdemes átadnunk egy költözés során. Kellemetlen óráktól menthetjük meg magunkat, időt és összességében pénzt is megtakarítva. Az elvégzendő munka mértékétől függően tudunk ajánlani együttműködő partnereink közül, akik már több ízben bizonyítottak, ügyfeleink örömére.  

 

Adózási és illetékfizetési tanácsadás

Egyszeri kérdés, vagy folyamatos üzemeltetés? Szeretne tisztában lenni az ingatlanügylete kapcsán felmerülő adó- és illeték kötelezettségeivel, a kiaknázható kedvezményekkel? Ingatlanbérbeadás, rövid távú kiadás, forgalmazás, egyéb adóköteles tevékenység könyveléséhez van szüksége szakemberre? Megkeresése alapján megállapítjuk és tájékoztatjuk a pontos ügymenetről, és összekapcsoljuk a megfelelő szakemberrel.

Biztosítás

 A legfontosabb, hogy kár esetén valóban fedezze a biztosítás az esetleges veszteséget és gyorsan megoldódjon a probléma. Közvetlen ügyintézést és a legnagyobb kedvezményeket tudjuk elérhetővé tenni rajtuk keresztül. Az ingatlanbiztosításon kívül minden egyéb /felelősség, casco, utas, élet, stb…/ biztosítást is első kézből rendez Önnek illetékes kollégánk, az Ön igényei szerint.

Belsőépítészet, lakberendezés, lakásfelújítás

Megálmodott ingatlanjának megtervezése, kivitelezése, használt ingatlan átalakítása felújítása, ezen folyamatok megteremtése és levezetése igen idő és energiaigényes feladat.  Mivel a témakör nagyon szerteágazó, így megkeresése után tudunk szélesebb körű tájékoztatást adni a lehetőségekről.

ÍRJON NEKÜNK MOST!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*