AUTENTIKUS VILLA

GYÖNYÖRŰ PARKKAL  

ALAPINFORMÁCIÓK

Gyönyörű parkkal, körbevett autentikusan felújított villa vált elérhetővé Dunakeszi kedvelt részén, csendes mellékutcában.

4 beállós garázs, vendégház, fűtött medence épület, borospince, 3 lakosztály + 1 vendégháló, tágas épített terek az udvarban és a házban egyaránt, melynek ötvözése igazán érvényesül. A képek és a videó igyekszik bemutatni ezt a valóban csak személyesen átélhető összhangot.

Óriási körbe épített és gépiesített konyha, külön mosókonyha, előtér és fogadótér, vendégmosdó, kandallós nappali, parkosított udvarra üvegezett impozáns étkező, könyvtár (emeleti nappali), 3 gardróbbal és fürdővel ellátott háló, vendégszoba és tágas teraszok is megtalálhatóak az épület két szintjén.

Hangulatos borospince a főépület alatt, óriásfák, kertész által tervezett tavasztól őszig pompázó, automatizált, parkosított udvar, 1,5 szobás vendégház, szintén külön épület a medencének és garázsnak, mely a teljességet biztosítja.

A teljeskörű felújításkor szigetelést, műemlék tetőt, újra csövezést és vezetékelést, korszerű fan coil fűtés-hűtésrendszert, központi porszívót, öntözőrendszert is kapott az ingatlan.

A tulajdonost kérdezve:

„A végtelen nyugalmat! Tágas tereket, jó szomszédokat. Mintha mindig nyaralnék, mégis nagyon jól közlekedhető, 20 perc a város, hisz 5 módon megközelíthető tőlünk.”

 

Irányár: 229 millió Ft

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*