MODERN LAKÁS A BAROSS UTCÁBAN 

ALAPINFORMÁCIÓK

 

Belváros, megújult környezet, extra minőségű felújítás és anyaghasználat, 2 szoba, külön vendégmosdó, előszoba, tágas gardrób és 14 nm-es, csendes erkély is építi a lakást, mely akár teljes berendezéssel megvásárolható.

Egy szakszerűen renovált és jó hangulatú, liftes ház első emeletén helyezkedik el.
A modern, igényes, rendkívül komfortos kialakítás, ínyenc burkolat – felszerelés – berendezés és anyagválaszték igazán teljes életérzést eredményez.

A lakás teljeskörű felújítása kiterjedt mindenre. Aljzat, víz és villanyvezetékek, nyílászárók, fűtésrendszer, álmennyezet cseréjére, szakszerű designburkolások, beépített szekrények, klíma kialakítására és lakberendező általi opcionális berendezésre, felszerelésre.

A berendezés nem képezi az ár részét. A vevő elképzelése alapján, igény szerint módosítható a berendezés mértéke és összetétele, mely tételes árlista alapján könnyen összeállítható. A teljes bútorzat értéke 5 millió forint.

Elhelyezkedésének és kialakításának köszönhetően a belváros pontjai szinte séta távolságra, csendes és igényes életvitel mellett. Reprezentatív egyszemélyes otthon, igazán teljes környezet egy párnak, emellett kiadhatósága több mint értékállóvá teszi, így egy stabil jövedelmet generáló, igényes befektetésnek is ideális választás.

További kérdéseivel, megtekintési szándékával várom megkeresését.

Kovács Kornél

+36 30 733 7269

Irányár: 69,9 millió Ft

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

NÉZZE MEG VIDEÓNKAT!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*