ALAPINFORMÁCIÓK

Ingatlan állapota: jó állapotú

Építés éve: 2001 – 2010 között

Komfort: duplakomfortos

Épület szintjei: 2

Fűtés: gáz (cirko)

Akadálymentesített: igen

Tetőtér: beépített

Fürdő és WC: külön és egyben is

Kilátás: utcai

Pince: nincs

Parkolás: önálló garázs – benne van az árban

Aszódon, a főúttól 3 percnyire, a Nyár utca Vas Mór utca kereszteződésénél 890 m2-es telken eladó egy 2 szintes, remek állapotú, 2008-ban épült, többféle funkcióval is hasznosítható családi ház. Régen presszó üzemelt a földszinten és lakás a felső szinten, de kis átalakítással egy nappali 4 hálós, 3 fürdős ingatlan is kialakítható egy nagyobb család részére – ahogy akár két generációs házként, vagy az alsó szinten irodai felhasználással is kényelmesen üzemelhet.

A telek egy része kerítéssel leválasztott, parkosított, fúrt kúttal, locsolórendszerrel és világítással, kerti tóval, halakkal, a másik része nincs leválasztva, parkolónak kialakított.

A telek beépíthetősége 30%, így a meglévő épület akár bővíthető is, ahogy természetesen körbe is keríthető, ha magánfelhasználásra szeretné valaki átalakítani.

A földszinten hatalmas eladótér mellett teakonyha, kiszolgáló helyiségek és több WC kapott helyet, van egy garázsbeállóhely elektromos kapuval, valamint tárolóhelyiségek. Több helyiség klimatizált, minden szoba padlófűtéses. Több bejárat biztosítja a rugalmas rakodást vagy generációs élhetőséget. A felső szinten egy konyhának előkészített helyiség, nagy nappali és 2 háló kapott helyet, külön fürdővel és WC-vel – ez a szint teljesen külön megközelíthető az alsó résztől.

Minden rezsi egyedi mérésű, lehetőség van napelemes rendszer kialakítására is, a ház mololit vasbeton szerkezeten 38-as Phorotherm téglából épült 5 centi szigeteléssel.

Hatalmas alapterület és rengeteg lehetőség egy többfunkciós családi házban, csupán fél órányira Budapesttől!

Tehermentes, azonnal birokba vehető, hasznosítható.

 

Irányár: 99,9 millió Ft

Amennyiben felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal!

Szűcs Attila

+36 20 283 4319

LAPOZZON BELE GALÉRIÁNKBA!

KÉRDÉSE LENNE, VAGY SEGÍTSÉGET KÉR?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és levelére rövid időn belül, érdemben válaszolunk!

*